Hírek / Aktualitások

Útközben elérhető digitális termékkönyvtár - A Sennheiser bemutatja dokumentációs alkalmazását, melyen keresztül multimédiás termékinformációkhoz biztosít gyors és kényelmes hozzáférést
2016-12-20 15:39:12

A Sennheiser egy új dokumentációs alkalmazást jelentetett meg, amely azonnali és interaktív hozzáférést kínál a Sennheiser termékekre vonatkozó összes használati útmutatóhoz, műszaki adatlaphoz és egyéb műszaki dokumentációhoz. A már elérhető új alkalmazást azzal a céllal tervezték, hogy a B2B ügyfelek, a rendszerintegrátorok és a végfelhasználók okostelefonokon és tableteken keresztül gyorsan és könnyen hozzá tudjanak férni a termékinformációkhoz.


A Sennheiser dokumentációs könyvtára egy reszponzív, HTML 5 alapú alkalmazás, amely tetszetős megjelenéssel bír és interaktív élményt kínál. Az alkalmazáson keresztül használati útmutatók és műszaki adatlapok, valamint dokumentációk érhetők el, hang- és képanyagokkal színesítve. A felhasználók számára bármikor rendelkezésre állnak a különböző nyelveken elérhető dokumentumok – mind online, mind offline letölthető formátumban.
 
 
„Azzal, hogy elérhetővé tesszük a dokumentációs alkalmazást, a PDF útmutatóknál sokkal kényelmesebb megoldást biztosítunk ügyfeleink számára” – mondta Sebastian Daube, a Sennheiser dokumentációkért felelős vezetője. „Az alkalmazás nemcsak abban segít nekünk, hogy ügyfeleink számára bármely elérhető termékinformációt rugalmasan, reszponzív HTML 5 formátumban tegyünk hozzáférhetővé, hanem azt is lehetővé teszi, hogy további hang- és videoanyagokat, valamint 3D-s elemeket építésünk be. Ily módon az alkalmazás segítségével dokumentációs kínálatunkat újabb szintre emelhetjük és biztosíthatjuk, hogy ügyfeleinket mindig el tudjuk látni a számukra szükséges információkkal – úgy és akkor, ahogyan és amikor azt ők szeretnék.“
 
A dokumentációs alkalmazás mostantól iOS és Android rendszerekhez is elérhető.
 
Képaláírások:
Image 1 (Sennheiser Documentation App_EN): Mostantól kezdve a Sennheiser új dokumentációs alkalmazása azonnali és interaktív hozzáférést kínál az összes aktuális termékinformációhoz.

 

AudioPartner Kft. 2013 | Magyarország
Kövessen minket:
Készítette: