Hírek / Aktualitások

2017-02-23 12:07:55

Az audio specialista Sennheiser bejelentette Control Cockpit szoftvercsomagjának egy új és hatékonyabb változatát, amely a SpeechLine Digital Wireless termékek beállításának és kezelésének egy intuitív és egyszerű módját kínálja. A szoftver, amely webböngészőben bármely okostelefon, tablet vagy notebook használatával elérhető, átfogó frissítésen ment keresztül. A Control Cockpit az előzetes értesítések hatékony új rendszerével akár többszáz SpeechLine eszközről is globális képet kínál, ami még inkább megkönnyíti számodra, hogy kézben tartsd a dolgokat, előre lásd a problémákat és megtedd a szükséges megelőző lépéseket. A legfrissebb 1.1.0 verzió – angol, francia, spanyol és német nyelvű kezelőfelületével – most még több nyelvet támogat.
 


2017-02-16 10:50:48

Kevin Madigan egy rutinos hangmérnök és akusztikai szakértő, aki ügyesen ötvözi az elő hangosítás és a stúdiófelvételek világát. Szülővárosából, az írországi Dublinból körülbelül 10 éve Los Angeles-be áttelepülve impozáns ügyfélkört épített fel, köztük olyan nagyságokkal, mint a Crosby, Stills and Nash (CS&N), a Smashing Pumpkins és David Gilmour, hogy csak néhányat említsünk. Mostanában kezdte el használni a Neumann KH 120 és KH 310 monitorhangfalakat, valamint a KH 810 mélyládát – mind az élőkoncertek FOH szerepkörében, mind a stúdióban.


2017-02-16 10:11:45

A stúdióspecialista Neumann.Berlin bejelentette, hogy klasszikus U 67 mikrofonját 2017-re beválasztották a TEC (Technical Excellence and Creativity) alapítvány Technológiai Hírességek Csarnokában bemutatott darabok közé. A január 21-én Anaheimben (Kalifornia) megrendezett NAMM show alkalmával Wolfgang Fraissinet, a Georg Neumann GmbH elnöke vette át a díjat. 


2017-01-31 13:15:19

A beszéd a legszemélyesebb és leghatékonyabb kommunikációs eszköz. Lehetővé teszi számunkra, hogy üzeneteket, gondolatokat, véleményeket, valamint érzelmeket közvetítsünk és cseréljünk. Ezért amikor olyan műszaki berendezéseket használunk, mint pl. a mikrofonok, a legfontosabb, hogy egyetlen szó se vesszen el vagy legyen félreérthető.


2017-01-31 09:48:01

A K-array bemutatja teljes frekvenciatartományt átölelő, új sorozatát, a Domino családot. Ezek a kompakt, rozsdamentes acél hangszórók plug-and-play (automatikus hardverfelismerés) képességgel bírnak, nem igényelnek programozást, és bármely erősítővel meghajthatók, melynek köszönhetően tökéletes megoldást kínálnak olyan helyzetekben, ahol nemkívánatos a mélynyomók használata – a visszafogott éttermi alkalmazásoktól kezdve az élőkoncertekig.


2017-01-30 14:46:20

A Sennheiser a Las Vegasban január 5-8. között megrendezett 2017-es CES szakkiállításon mutatja be először az új AMBEO® Smart Surround kompakt fülhallgatót, amely magával ragadó 3D-s hangzás rögzítésére is képes. Ez a forradalmi termék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eddig nem tapasztalt egyszerűséggel rögzítsenek és hallgassanak okostelefonjaikon binaurális hangfelvételeket. A Sennheiser AMBEO 3D hangtechnikai programjának bevezetését és az AMBEO VR mikrofon 2016-os CES szakkiállításon történő bemutatását követően a Smart Surround lesz az audio specialista első nagyközönség számára kínált AMBEO terméke. 


2017-01-30 14:24:25

A Sennheiser a 2017-es CES szakkiállításon bemutatja a HD 4.50BTNC és a HD 4.40BT modellt – a mindennapos ragyogó zenehallgatási élmény jegyében tervezett két új vezeték nélküli headsetet. Az audio specialista népszerű HD 4 sorozatának első Bluetooth modelljei a kiváló minőségű Sennheiser hangzást a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságával ötvözik, mindezt egy masszív, megfizethető fejhallgató alakjában. A HD 4.50BTNC emellett a Sennheiser NoiseGard™ aktív zajkioltó technológiáját is magában foglalja, amely zavartalan zenehallgatási élményről gondoskodik.


2017-01-30 13:54:57

A Sennheiser az idei CES szakkiállításon a kiváló minőségű hangrögzítés jegyében tervezett meglévő és küszöbön álló megoldásait állítja ki. Az audio specialista olyan mikrofonokat mutat be, melyek könnyedebben közvetítenek nagyszerű hangzást – még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is: akár az extrém sportokat övező elemekkel kell megbirkózni, akár a mobileszközöket kell professzionális felvételkészítő eszközökké varázsolni. Standján (South Hall 1, booth 20606) a Sennheiser kiállítja a hamarosan megjelenő MKE 2 elements modellt, egy rendkívül strapabíró új mikrofont, melyet a GoPro kamerákkal történő kiváló minőségű hangrögzítéshez tervezett, továbbá az iOS eszközökkel készített professzionális hangzású felvételekhez kínált ClipMic Digital, valamint a mobileszközökhöz tervezett, hamarosan bevezetésre kerülő HandMic Digital mikrofont. 
 


2017-01-17 11:04:24

A Sennheiser MOMENTUM fejhallgató-családja a hangzás és a stílus tökéletes ötvözetét képviseli: a kompromisszumoktól mentes hangzás mellé minimalista megjelenés és gondosan válogatott alapanyagok társulnak. A január 5-8. között Las Vegasban megrendezett 2017-es CES szakkiállításon az audio specialista az új MOMENTUM In-Ear Wireless bemutatásával egy újabb lépést tesz előre. A csúcskategóriás akusztikai kialakítást Bluetooth 4.1 technológiával, AAC kodek támogatással és Qualcomm® apt-X™ kompatibilitással ötvöző, új, nyakpántos fülhallgatót úgy tervezték, hogy tovább fokozza a mobileszközökön történő zenehallgatás élményét – páratlan hordozható MOMENTUM-élménnyé varázsolva azt. 
 


2016-12-20 15:39:12

A Sennheiser egy új dokumentációs alkalmazást jelentetett meg, amely azonnali és interaktív hozzáférést kínál a Sennheiser termékekre vonatkozó összes használati útmutatóhoz, műszaki adatlaphoz és egyéb műszaki dokumentációhoz. A már elérhető új alkalmazást azzal a céllal tervezték, hogy a B2B ügyfelek, a rendszerintegrátorok és a végfelhasználók okostelefonokon és tableteken keresztül gyorsan és könnyen hozzá tudjanak férni a termékinformációkhoz.


 

AudioPartner Kft. 2013 | Magyarország
Kövessen minket:
Készítette: