Hírek / Aktualitások

2017-01-17 11:04:24
A Sennheiser MOMENTUM fejhallgató-családja a hangzás és a stílus tökéletes ötvözetét képviseli: a kompromisszumoktól mentes hangzás mellé minimalista megjelenés és gondosan válogatott alapanyagok társulnak. A január 5-8. között Las Vegasban megrendezett 2017-es CES szakkiállításon az audio specialista az új MOMENTUM In-Ear Wireless bemutatásával egy újabb lépést tesz előre. A csúcskategóriás akusztikai kialakítást Bluetooth 4.1 technológiával, AAC kodek támogatással és Qualcomm® apt-X™ kompatibilitással ötvöző, új, nyakpántos fülhallgatót úgy tervezték, hogy tovább fokozza a mobileszközökön történő zenehallgatás élményét – páratlan hordozható MOMENTUM-élménnyé varázsolva azt. 
 

2016-12-20 15:39:12
A Sennheiser egy új dokumentációs alkalmazást jelentetett meg, amely azonnali és interaktív hozzáférést kínál a Sennheiser termékekre vonatkozó összes használati útmutatóhoz, műszaki adatlaphoz és egyéb műszaki dokumentációhoz. A már elérhető új alkalmazást azzal a céllal tervezték, hogy a B2B ügyfelek, a rendszerintegrátorok és a végfelhasználók okostelefonokon és tableteken keresztül gyorsan és könnyen hozzá tudjanak férni a termékinformációkhoz.

2016-12-14 11:29:10
Azok számára, akik fokozni szeretnék az otthoni szórakozás élményét, és teljes mértékben ki szeretnék aknázni az otthoni audio rendszerükben rejlő lehetőségeket, a Sennheiser bemutatja népszerű HD 500-as sorozatú fejhallgató-családjának következő generációját. Az új fejhallgató – melyet a kiváló hangteljesítmény érdekében az audio specialista saját jelátalakító technológiájával vérteztek fel – tökéletesített ergonómiai jellemzőinek köszönhetően kivételesen kényelmesen viselhető és modern megjelenéssel bír.

2016-12-13 12:56:42
Az audio specialista Sennheiser hordozható fejhallgatóinak két új sorozatát vezette be, melyek tökéletes megoldást kínálnak a mindennapos útközbeni zenehallgatáshoz. A hátul zárt, kagylós kialakítású HD 4 sorozat a HD 4.20s, HD 4.30i és HD 4.30G modelleket foglalja magában – olyan fejhallgatókat, melyek ragyogó, basszusban gazdag hangzást közvetítenek, modern stílusban és masszív, minőségi kivitelben. A Sennheiser rendkívül népszerű PX 100-as, PX 200-as és HD 200-as sorozatú modelljeinek nyomdokaiban járó könnyű, karcsú vonalvezetésű, új, fülre-fekvő HD 2-es fejhallgató-sorozat optimális kényelmet és kiváló sztereó hangzást kínál. A sorozat modelljei: HD 2.10, HD 2.20s, valamint HD 2.30i és HD 2.30G. 

2016-12-09 11:33:26
Az audio specialista Sennheiser ma indította el az AMBEO Music Blueprints weboldalt, amely azt a kérdést hivatott körüljárni, hogy az élőzene rögzítése, keverése és közvetítése hogyan valósítható meg úgy, hogy az magával ragadó 3D-s hangzásélményt nyújtson. A www.sennheiser.com/ambeo-blueprints weboldalon a hangzás szerelmesei többek között a következőkről tájékozódhatnak: AMBEO 3D felvételkészítés 9.1-es hangfalelrendezéssel történő hangvisszaadáshoz, AMBEO binaurális 3D-s lejátszáshoz normál fejhallgatón, és AMBEO 3D ambiszonikus hangzás VR alkalmazásokhoz. Ezeket egészítik ki különböző szakértői vélemények, eszközbérlési és ingyenes plug-in letöltési lehetőségek, hangzásminták és videóanyagok. A weboldal tapasztalt hangmérnökök, feltörekvő felvételkészítő szakemberek és streaming specialisták segítségével nyújt útmutatást a magával ragadó 3D-s hangzás rögzítését és keverését illetően. 

2016-11-25 12:01:40
Lépj be a Sennheiser AMBEO VR mikrofonjainak világába, és ismerd meg a 3D-s hangrögzítés új mércéjét, amely a VR hanggyártást egy újabb, professzionális szintre emeli. Az AMBEO® VR mikrofon birtokában könnyedén tudsz a hallgatót magával ragadó hangzást rögzíteni, erősen érzelemdús élményben részesítve őt.

2016-11-25 11:37:09
A Sennheiser olyan új termékekkel bővíti korszakalkotó SpeechLine Digital Wireless termékcsaládját, melyek még rugalmasabbá teszik alkalmazhatóságát: két teljes mértékben vezeték nélküli Tablestand egységgel, Qi-alapú vezeték nélküli töltőmegoldással, valamint egy hálózat-kompatibilis töltőegységgel.  

2016-11-23 15:29:47
Az audio specialista Sennheiser a mai napon mutatta be professzionális vezeték nélküli termékcsaládjának újabb tagját: a hamarosan megjelenő Digital 6000-es rádiómikrofon-sorozat rendkívüli hangminőséget és sziklaszilárd RF vezeték nélküli átvitelt biztosít majd a magas igényeket támasztó élő produkcióknál. Ez a sorozat ugyanazt a nagy hatótávolságú (long-range) üzemmódot és a Sennheiser saját fejlesztésű digitális/analóg kodekjét használja, mint a Sennheiser vezeték nélküli sorozatának csúcsmodellje, a Digital 9000 rendszer. A 2017 márciusától kapható Digital 6000 sorozat egy 2-csatornás vevőegység két különböző verzióját, egy zsebadót és egy kézimikrofont, valamint egy 19”-os rack-be építhető töltőegységet foglal magában. 

2016-11-02 10:50:05
„A lehetséges támogatók kezdik felfedezni az e-sportban rejlő reklámértéket”

Beszélgetés Halász Norberttel, a Team Horizon Reapers menedzserével

A Sennheiser szakmai interjúi között olvashattatok már filmről, színházról, élő hangosításról, stúdiózásról, ma azonban egy új, eddig feltérképezetlen területre kalauzolunk el titeket, amely minden túlzás nélkül nekünk is sok újdonságot tartogatott. Ez pedig nem más, mint a professzionális, versenyszerű videójáték, röviden e-sport, ami az utóbbi években Magyarországon is egyre nagyobb közönséget vonz. Az egyik legjobb itthoni csapat, a Team Horizon Reapers menedzserét, Halász Norbertet arra kértük, vezessen be miket ebbe a világba, mutassa be a csapatot, és az e-sportolók életét.
 

2016-09-21 11:20:56
Az audio specialista Sennheiser bemutatja a PXC 480-at – egy nagyteljesítményű, vezetékes utazó fejhallgatót. A nemrégiben bevezetett PXC 550 Wireless alapvető tulajdonságaiban osztozó PXC 480 kitűnő zajkioltást, első osztályú kényelmet és kiváló akkuteljesítményt kínál.

 

AudioPartner Kft. 2013 | Magyarország
Kövessen minket:
Készítette: