Hírek / Aktualitások

Egy újabb referencia napjaink audiofil műsorhallgatásához - A Sennheiser új HD 660 S fejhallgatója még jobb hangzást, még nagyobb kényelmet kínál
2017-10-31 12:05:55
Az audio specialista Sennheiser a HD 660 S alakjában egy új nyitott dinamikus fejhallgatót vezetett be a szenvedélyes audiofilek számára. Az új modell – a HD 650 örökségére építve – egy új és tökéletesített jelátalakító konstrukciónak köszönhetően felülmúlja elődjének kivételes teljesítményét, alacsonyabb harmonikus torzításából adódóan még természetesebb és valósághűbb hangzásélményt biztosít. Az alacsonyabb, 150 ohm-os impedanciának köszönhetően a HD 660 S még sokoldalúbb használatot tesz lehetővé, mivel a felhasználók a fejhallgató referenciakategóriás hanghűségét mind fix, mind mobil nagyfelbontású lejátszóhoz csatlakozva élvezhetik.
„A HD 660 S visszaadja és gazdagítja napjaink egyre sokrétűbb audiofil élményét. Használatával a hallgatók szabadon, teljes gazdagságában élvezhetik a zenét – legyen szó digitális vagy analóg anyagról, mobileszközön vagy otthoni HiFi rendszeren” – mondta Axel Grell, a Sennheiser audiofil részlegének vezető portfólió menedzsere. „A fejhallgató kivételesen precíz és áttetsző hangzást közvetít, és olyan kifejezőerővel bír, hogy minden érzelmi és zenei árnyalatot életre kelt.”
 
A tökéletesebb akusztikai tervezés alacsonyabb harmonikus torzítást eredményez, miközben a Sennheiser saját fejlesztésű jelátalakítója a membránmozgás tökéletesebb kontrollját biztosítja, ami egy a membrán körvonalát követő, különlegesen elkészített precíziós rozsdamentes acélszövetnek köszönhető. A jelátalakítókat gondosan, kézzel válogatják és párosítják, hogy folyamatosan szűk (±1 dB) tűréshatárt biztosítsanak, miközben rendkívül könnyű alumínium lengőtekercsek gondoskodnak a legmagasabb szintű impulzushűségről. Ezek a technikai finomítások együttesen eredeti, valósághű hangzást kölcsönöznek a HD 660 S számára – határozott basszussal, kitűnő középfrekvenciás átvitellel és gyengéd, kellemesen természetes magastartománnyal.
 
 
A Sennheiser új HD 660 S fejhallgatója – a HD 650 örökségére építve – még jobb hangzást, valamint még nagyobb kényelmet és sokoldalúságot kínál.

 
Egy életen át tartó élvezetes műsorhallgatás jegyében tervezve
A HD 660 S fejhallgatóban az élvonalbeli technológia a páratlan minőségű német hangzás és kidolgozás hosszú múltra visszatekintő hagyományával találkozik. A kidolgozás és innováció ezen lélegzetelállító ötvözetét a fejhallgató matt fekete és antracit színvilága is visszatükrözi – ez a csúcskategóriás megjelenés időtlen eleganciát és egyben modern stílust is hordoz magában.
 
A masszív, mégis könnyű konstrukció rendkívül kényelmessé teszi a műsorhallgatást. Az ovális fülkagylókat úgy formázták, hogy kövessék a fül formáját, miközben a fejpánt vastag párnázata és a cserélhető fülpárnák pihentető élményt és luxuskényelmet biztosítanak, az élvezetes zenehallgatást helyezve a középpontba.
 

 
Napjaink sokoldalú audiofil élményének szolgálatában tervezve
Az alacsonyabb, 150 ohm-os impedanciának köszönhetően a HD 660 S fejhallgató nagyfelbontású mobil lejátszókkal, valamint kiváló minőségű, fix HiFi készülékekhez közvetlenül csatlakoztatva is használható. A HD 660 S akkor bontakoztatja ki teljes mértékben képességeit, ha egy dedikált fejhallgató-erősítő (pl. Sennheiser HDV 820) vagy egy mobil digitális audio lejátszó szimmetrikus kimeneteihez csatlakoztatják. Ennek megfelelően a fejhallgató többféle csatlakoztatási lehetőséget is kínál. A kiváló vezetőképességű OFC rézből készült, lecsatolható kábelek 6,35 mm-es sztereó csatlakozódugóval vagy egy szimmetrikus, 4,4 mm-es Pentaconn sztereó csatlakozódugóval használhatók (tartozék 6,35–3,5 mm-es adapterrel).
 

 
A HD 660 S október közepétől lesz kapható, 499 euró ajánlott fogyasztói áron.
 

AudioPartner Kft. 2013 | Magyarország
Kövessen minket:
Készítette: