Hírek / Aktualitások

A Tascam csatlakozik a Sennheiser "AMBEO for VR" programjához
2018-01-15 11:15:04
A Sennheiser bejelentette, hogy a TEAC cég és annak TASCAM márkájú professzionális videó és broadcast berendezései csatlakoznak az „AMBEO for VR” partnerprogramhoz. Ez a Sennheiser program, amelyet a VR, AR és egyéb 3D-s tartalomkészítők számára hoztak létre a zavartalan gyártási folyamatok és a kompatibilitás biztosítása érdekében, együttműködést kínál a helyszíni felvevőeszközök (field recorder), VR-kamerák, valamint az élő streaming szoftverek, mix-készítő plug-inek és VR-platformok neves gyártóival.
 
[TASCAM] A videogyártáshoz és broadcast alkalmazásokhoz tervezett audio rendszerek vezető gyártójaként ismert TEAC új firmware-t adott ki TASCAM DR-701D típusjelű, hatsávos audio felvevőjéhez. A firmware 2.0-s verziója most tartalmazza a Sennheiser A-B konverterét, amely lehetővé teszi a Sennheiser AMBEO VR mikrofonból érkező A vagy B formátum rögzítését. 

„A Sennheiser őszintén üdvözli a TEAC céget az „AMBEO for VR” partnerprogramban” – mondta Véronique Larcher, a Sennheiser AMBEO Immersive Audio részlegének társigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a TASCAM DR-701D audio rendszert a fedélzeten üdvözölhetjük, mivel ez a termék világszerte nagy megbecsülésnek örvend a tartalomkészítők körében. A TASCAM felvevő az új firmware-nek köszönhetően most teljes mértékben támogatja az AMBEO VR mikrofont az A vagy B formátumban történő ambiszonikus felvételek készítésénél.”
 
„A TASCAM évek óta támogatja a videogyártás és broadcast területén dolgozó audio szakembereket, az egyre gyorsabban terjedő VR világának támogatása érdekében pedig büszkén csatlakozunk a Sennheiser AMBEO partnerprogramjához” – mondta Yuji Hanabusa, a TEAC CORPORATION elnök-vezérigazgatója. „Az ambiszonikus képesség hozzáadásával piacvezető DR-701D felvevőnk a kreativitás új távlatait nyitja meg ezen eszközünk tulajdonosai számára, és segíti a digitális szórakoztatás, az oktatás és az információmegosztás jövőjének alakítását.”
 
A TASCAM DR-701D rendszer 2.0-s firmware-ének letöltéséhez látogass el a következő weboldalra: https://tascam.jp/int/product/dr-701d/download/
https://tascam.jp/int/


 

AudioPartner Kft. 2013 | Magyarország
Kövessen minket:
Készítette: